Farmasihistorie:Diskusjonsside

Farmasihistorie fagwiki
Revisjon per 25. okt. 2011 kl. 22:09 av Nina (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av Hx110919 (Diskusjon | bidrag) til siste versjon av Nina)
(diff) ←Forrige versjon | se nåværende versjon (diff) | Neste versjon→ (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Diskusjonside

Diskusjoner om faglige tema og denne wikien.

DIFOR ER INTERNETTET ein utru tenar. Ikkje berre er der så uhorveleg med data. Likt og ulikt er å finna. Det lumske er at ingen står som garantist for tilbodet - gehalten varierer frå fagleg soliditet til rein humbug. Kvalitetssikring finst ikkje, og dermed er internett prinsipielt ubrukeleg som kjelde for påliteleg kunnskap. Hentet fra: [1]

Vennligst husk å signere innleggene dine ved å skrive ~~~~ på slutten!

Spørsmål

Forskrivningsrett for farmasøyter

Hei

Jeg lurer på om noen kjenner til noe nytt angående spørsmålet om forskrivningsrett for farmasøyter ? Jeg lurer også i denne forbindelse på hvem dette vil gjelde for (Reseptar/Master/begge)og i hvilken utstrekning det vil være naturlig at forskrivningen gjelder (alle C-prep., noen C-prep., noen B-prep.) ?

Vennlig hilsen

Farmasistudent, Bergen

Det jeg finner er denne artikkelen i Farmatid: «Vil øke farmasøytens makt» --Nina 18. feb 2008 kl.18:39 (CET)
Sverige har og en diskusjon om dette: «Hälften av svenskarna vill öka farmacevternas makt»--Nina 20. feb 2008 kl.12:28 (CET)
I 2009 fikk farmasøytene rett til å foreskrive Tamiflu iforbindense med pandemien «svineinfluensa» Farmatid --Nina 7. jan 2010 kl.16:34 (CET)

...